Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida de Liga a IV-a dintre ACS Mundo Reșița și CS Oravița s-a încheiat cu scorul de 2-4, dar antrenorul Cristian Chitucea își menține optimismul și crede că tinerii jucători sunt în creștere de formă!

Scorul a fost deschis de Răzvan Dumitrașcu de la CS Oravița, Marcus Podină a egalat pentru Mundo, iar Iulian Hulpan i-a adus din nou pe oaspeți în avantaj. Reșițenii au egalat prin Alexandru Cîrlugea în partea a doua a meciului, dar lipsa de experiență a celor de la Mundo și-a spus cuvântul, care au încasat pe final de joc alte două goluri. Orăvițenii au înscris golul al treilea în minutul 82 prin Traian Covaci, iar scorul final de 4-2 a fost stabilit de Bogdan Purea în minutul 88.

„Am pierdut ultimul meci la două goluri diferență, iar acele goluri le-am luat iar pe final de joc. Este bine că tinerii fotbaliști din cadrul echipei noastre progresează, chiar și la înfrângeri. Am fost conduși de două ori și am reușit să revenim, până în minutul 80 am reușit să menținem scorul de egalitate, apoi am primit două goluri. Atitudinea copiilor a fost bună, ne-am creat ocazii de gol și aceste lucruri ne dau speranțe că pe viitor vom scoate și fotbaliști pentru ligile superioare. A înscris un copil de 14 ani, Podină Marcus, iar tânărul Alexandru Cîrlugea a reușit și în această etapă să marcheze. Jucăm în etapa următoare cu Magica Caransebeș și ne propunem ca jucătorii noștri să aibă aceeași atitudine. Copiii dacă vor continua pe aceeași linie, cu aceeași atitudine, sunt sigur că vor veni în timp și rezultatele pozitive. Lipsa de experiență a lor în ultimele momente se vede și luăm gol pe greșeli personale. Aceste greșeli vor dispărea odată cu înaintarea lor în vârstă și acum suntem în etapa de evaluare. Ne interesează cât au progresat copiii până acum și până la ce nivel îi putem duce”, a declarat Cristian Chitucea, antrenorul și jucătorul echipei ACS Mundo Reșița.

Mundo: 12. Roșu Marius, 11. Tomoioagă Ionuț, 25. Benke Desideriu, 20. Stanciu Andrei, 2. Schmidt Iulian, 4. Cîrlugea Alexandru, 15. Crăciun Darian, 9. Pascu Damian, 10. Konoz Răzvan, 5. Podină Marcus și 17. Chitucea Cristian.

Rezerve: 77. Poptelecan Darius, 19. Tirean Adrian, 28. Maeru Dragoș, 7. Caldăraș Alexandru și 8. Salariu Robert.

Scorurile etapei a V-a în Liga a IV-a Caraș-Severin au fost: Otelu Roșu – Nera Bozovici 3-0, CSO Anina – Banatul Ocna de Fier 6-3, Slatina Timiș – Magica Caransebeș 0-1, Rapid Buchin – Foresta Armeniș 9-1, Recolta Rafnic – Moldova Nouă 3-3. Lider este CSO Anina, cu 15 puncte, pe locul secund se află CS Oravița cu 13 puncte, iar pe trei se află Banatul Ocna de Fier cu 9 puncte în cont. Codașa Ligii a IV-a este Foresta Armeniș, niciun punct obținut.

În meciul următor, Mundo va juca duminică, 17 octombrie, de la ora 13:00, în deplasare, cu Magica Caransebeș. În cadrul aceleiași etape se vor întâlni echipele ACS Nera Bozovici – ACS Slatina Timiș, CS Oravița – Voința Lupac II, Moldova Nouă – CSO Anina, Banatul Ocna de Fier – Rapid Buchin și Foresta Armeniș – CS Oțelu Roșu.

JCS-Ștefan Moraru