Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cartierul Moroasa va reprezenta marea prioritate a anului 2023 pentru Primăria Reșița. Asta deoarece zona a fost lăsată în așteptare datorită lucrărilor care au trebuit executate acolo!

De altfel, AquaCaraș încă mai are de lucru la branșamentele pentru blocurile din zonă însă, odată finalizate aceste lucrări, primăria va repara străzile Caen, Codrului, Gheorghe Șincai și Poptelecan. Declarația îi aparține lui Daniel Călin, șeful Direcției de Întreținere de la nivelul primăriei.

„Până să demarăm reparațiile la străzi, vom lucra la modernizarea și sistematizarea curților grădinițelor «Floarea soarelui» și «Dumbrava minunată», curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 și cea a Colegiului «Diaconovici Tietz», unde vom face încă două terenuri exterioare de sport. Proiectele europene de reabilitare a instituțiilor de învățământ din oraș nu au inclus lucrările la zonele împrejmuitoare, de aceea trebuie să le facem din bugetul orașului.”, a declarat Daniel Călin.

Din aceeași sursă reținem că se dorește finalizarea asfaltării centurii orașului, pe porțiunea dintre uzina de apă și strada Primăverii. De asemenea, se vrea modernizarea vechiului punct termic din apropierea magazinului Penny, acolo unde să fie mutat sediul Administrației Cimitirelor.

JCS-Ionel Ivașcu