Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Ceremonia de desemnare în funcția de inspector șef a avut loc la sediul unității, în cursul zilei de joi!  

În urmă cu un an, colonelul Ciprian-Marian Petrișor a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. După promovarea examenului, acesta a fost numit pe această funcție printr-un ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

„Joi, 27 ianuarie, începând cu ora 13:00, la sediul unității a avut loc ceremonia de predare-primire a funcției de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin și a Drapelului de Luptă al unității. În prezența prefectului județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a adjunctului inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Alexandru Tobă, a comandanților de armă de la nivel local și ofițerilor din comandamentul unității a fost prezentat Ordinul de numire în funcție a noului inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, colonel Ciprian-Marian Petrișor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, plt.maj. Marius Săndulescu.

Colonelul Ciprian-Marian Petrișor a îmbrăcat ținuta militară încă din anul 1996, fiind elev al Liceului Militar „Constantin Brâncoveanu” al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, în anul 2000, acesta a devenit student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, urmând cursurile Facultății de Drept – Arma Jandarmi. După finalizarea facultății în anul 2004, colonelul a urmat cursurile postuniversitare „Relații Internaționale” la aceeași instituție de învățământ. De asemenea, în perioada 2006-2007, Ciprian-Marian Petrișor a urmat studiile de masterat ale Facultății de Științe Juridice – „Administrație publică în contextul legislației actuale”, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. În plus, pentru dezvoltarea personală, dar și pentru asimilarea mai multor cunoștințe în domeniul militar, în perioada 2007-2009, colonelul a urmat studiile de master la Academia de Informații „Mihai Viteazul” din București, disciplina „Managementul informațiilor de securitate națională”.

JCS–S.P.