Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Vijelia a lăsat fără curent șase localități cărășene – Anina, Dognecea, Doclin, Tirol, Fizeș și Ticvaniu Mare – și o gospodărie din Bocșa a fost inundată de ape!

Lista urmărilor fenomenelor periculoase de cod roșu prognozate azi noapte – cu grindină de mari dimensiuni, vijelie puternică și averse torențiale – a fost contorizată de pompierii militari cărășeni din Reșița, Caransebeș și Oravița, care au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea mai multor copaci de pe carosabil în localitățile Anina, Oravița, Borlovenii Noi, Dognecea, Domașnea, Goruia, Naidăș, Secășeni și Ticvaniu Mare. De asemenea, s-a intervenit pentru înlăturarea mai multor stâlpi de lemn și fire de curent electric căzute pe partea carosabilă între localitățile Obreja și Iaz.

„Totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din localitatea Bocșa. În urma fenomenelor meteorologice, au rămas fără curent electric 6 localități: Anina (3417 abonați), Dognecea, Doclin, Tirol, Fizeș si Ticvaniu Mare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale!“, a mai precizat ISU „Semenic“.

JCS-A.M.