Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Voluntarii de la Lions Reşiţa Kindness au oferit celor 33 de oameni ai străzii din centrul de la Caransebeş îmbrăcăminte, cizme, şosete şi produse de igienă!

Proiectul „Fii înger pentru cineva“ al Asociaţiei Lions Reşiţa Kindness a continuat în aceste zile la Caransebeş. Cei 33 de beneficiari ai Centrului Rezidenţial de Asistenţă şi Reintegrare Socială, oameni de toate vârstele, cu poveşti de viaţă impresionante, primesc aici 3 mese calde, adăpost, dar şi ajutor şi îndrumare din partea personalului. Cu banii obţinuţi din donaţii, unele anonime, dar şi din acţiunea demarată în luna august în centrul Reşiţei, voluntarii Asociaţiei Lions Reşiţa Kindness au oferit oamenilor fără adăpost din acest centru şosete groase, cizme, lenjerie intimă şi produse de igienă.

„Cu ajutorul tău, al celui care ne-ai susținut cu o donație (în bani sau în produse), atât la activitatea din centrul Reșiței din luna august, cât și a celor care ne-au susținut prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe salarii, am reușit să oferim fiecăruia dintre beneficiarii centrului de la Caransebeș, câte o pereche de cizme, câte 5 perechi de șosete și produse de igienă (șampon, gel de duș, săpun lichid și solid, pastă de dinți, periuță de dinți). Le-am mai dus și niște jocuri, un scrabble, şah, table, remi și cărți de joc. De asemenea, am avut un donator anonim care ne-a adus pentru a-i ajuta pe acești oameni, atât produse de igienă, cât și obiecte de îmbrăcăminte, șosete, lenjerie intimă, șervețele dezinfectante, o pereche de adidași. Ne-a atras atenția un peisaj pictat la locul unde beneficiarii își petrec momentele libere, fie să se uite la televizor, fie să se joace un joc și am aflat că acel frumos peisaj a fost făcut de un fost beneficiar al centrului, care a reușit să își facă un rost după ce a fost ajutat aici, iar în ziua de azi pictează în biserici“, au arătat cei de la Lions Reşiţa Kindness.

JCS-Nicoleta Moraru