Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Fie ești tânăr antreprenor și ai nevoie de birou pentru afacerea ta, fie vrei să îți muți business-ul într-o locație mai bună, închirierea spațiilor comerciale este o sarcină extrem de importantă.

Probabil e timpul să-ți regândești criteriile de alegere a spațiului pentru desfășurarea activității tale. Cu City Center Emporium descoperi cum poți face cea mai bună alegere și să te bucuri de eforturile investite în spațiul tău.

CITY CENTER EMPORIUM – complexul de spații comerciale în care afacerea ta va prospera

City Center Emporium face parte din ansamblul rezidențial City Center Reșița și reprezintă un complex de spații comerciale situat în Reșița. Acesta dispune de o suprafață totală de 2.500 de metri pătraţi de spații comerciale și administrative, fiind dispus pe două etaje. Se acordă maximă atenție securității complexului City Center Emporium. Așadar, accesul în incinta spațiilor comerciale are loc prin fața clădirii, fiind separat de partea rezidențială. Intrarea este monitorizată cu sisteme video performante 24/7.

De ce să alegi City Center Emporium?

Din necesitățile și dorințele viitorilor locatari, City Center Emporium şi-a propus să ofere următoarele facilități: Module personalizate – când ai nevoie de mai mult poți accesa atât cât vrei, avantajul fiind că poți gândi pe termen lung sau scurt.

Spații individuale – posibilitatea închirierii de spații destinate profesiilor liberale și a afacerilor „on office“.

Compartimentare one unit – poți avea la dispoziție atât cât ai nevoie în organizarea conceptului tău. Se pot executa lucrări de personalizarea spațiului conform cerințelor tale. Alte avantaje ale complexului sunt amplasarea complexului chiar în centrul orașului, mijloacele de transport în comun la doi pași, acces securizat 24/7, personal tehnic disponibil. De menționat este faptul că City Center Emporium vine în întâmpinarea afacerii tale cu reduceri considerabile la chiria spațiilor comerciale. Tu ai ales spațiul pentru afacerea ta? Nu ezita să contactezi echipa de consultanță și să afli toate detaliile despre serviciile prestate. City Center Emporium ajută afacerile să-și găsească locul.