Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca vineri, 21 octombrie, de la ora 15, în deplasare, cu CS Crișul Chișineu Criș, în etapa a IX-a a Ligii 3, Seria a VIII-a!

După două rezultate mai puțin satisfăcătoare, rosso-nerii au obținut etapa trecută o victorie la scor mare, 7-0, cu Avântul Periam, și vor să-și păstreze avantajul de 4 puncte față de locul 2 și după partida cu Crișul. Reșița este lideră cu 19 puncte, Ghiroda și Bișnov o urmează, ambele având 15 puncte. Crișul este pe 6, cu 10 puncte.

„Întâlnim un adversar care în ultima perioadă are o evoluție destul de bună. Deși a avut un început de campionat destul de ezitant, Crișul Chișineu Criș se pare că s-a așezat și a obținut rezultatele scontate. Acest lucru pe noi ne ambiționează și mai mult. Suntem conștienți de faptul că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă redutabilă, cu un antrenor bun. Ne-am pregătit bine în această săptămână și cred că putem aduce toate punctele spre Reșița. În etapa trecută am obținut un rezultat destul de mare, am marcat foarte multe goluri, dar noi nu ne focusăm pe acest rezultat. Nu știm care este impresia sau părerea adversarilor despre faptul că am marcat șapte goluri în etapa trecută, dar în mod sigur celelalte formații își pun anumite semne de întrebare. Suntem o echipă care construiește jocul, ne place să înscriem goluri și mă bucur că am reușit să marcăm atât de mult în etapa trecută. Nu ne culcăm pe o ureche cu acest rezultat. În acest moment tot lotul este valid, recent a revenit și Fota după accidentare”, a spus Călin Cheregi, antrenorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea