Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Dean Bowman a extras câștigătorii biletelor oferite de Primăria Reșița la concertul lui Gregory Porter!

Participanții au trebuit să știe care este legătura dintre Los Angeles, Stockholm, Berlin, Roma și Reșița. Răspunsul a fost simplu: în toate aceste orașe va concerta Gregory Porter. Extragerea a fost efectuată de Dean Bowman, artistul stabilit de patru ani la Reșița, unde a deschis o școală de muzică și predă gratuit cursuri de gospel, soul și jazz. „Împreună cu una dintre elevele mele, vom cânta câteva piese de dragoste în deschiderea concertului lui Gregory Porter”, a dezvăluit Bowman în cadrul extragerii transmise live.

Câștigătorii celor 12 bilete sunt: Daniel Hentea, Nicolae Rigo, Mada Iacob, Liviu Romanescu, Marius Hudema, Camelia Moț, Florin Codilean, Adina Radu, Georgian Popovici, Raluca Ianoș, Luisa Maria și Scordilă Viorel Petrică.

Concertul va avea loc pe 4 august, de la ora 20:00. Pe lângă Dean Bowman și eleva sa, în deschidere va cânta și Maria Răducanu, cantautoare și cântăreață cu voce de tip soprană, combinând jazz-ul, etno-jazz-ul, muzica veche europeană și fado cu muzica populară românească. Cantautoarea are o predilecție de a interpreta cântece din repertoriul Mariei Tănase, cu care a fost comparată adesea, dar a fost de asemenea considerată a fi reprezentativă pentru „noul val românesc” de jazz.

JCS-Ionel Ivașcu