Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Reșița și CS Șoimii Lipova va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița! Echipa reșițeană are șansa să se desprindă în clasament, momentan distanța dintre cele două formații fiind de doar trei puncte!

„Va fi un meci pe care ne dorim să-l câștigăm, deoarece vrem să ne consolidăm poziția pe care o avem. Sunt conștient de faptul că întâlnim un adversar care are ca și obiectiv declarat clasarea pe unul dintre primele două locuri. Lipova este o echipă cu jucători buni, care cu siguranță ca vor veni la Reșița ca să câștige. Cu toate acestea, am încredere deplină în jucători, în ceea ce s-a întâmplat până acum și cred că suntem capabili ca să câștigăm acest meci. Pe această cale apelez la suporteri, să vină la stadion și să fie alături de noi, exact cum a fost și până acum. Sper ca la sfârșitul jocului să ne bucurăm împreună pentru o nouă victorie. În acest moment toți jucătorii sunt apți de joc. Laurențiu Breșneni s-a pregătit cu echipa, deci este apt 100%. Din punct de vedere medical tot lotul este valid!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Cei de la Lipova au anunțat deja că merg la victorie în Valea Domanului. „Din punctul meu de vedere, Reșița este o echipă bună de Liga 3, dar noi nu trebuie să lăsăm garda jos, mergem acolo după puncte, trebuie să avem mai mult curaj față de ultima deplasare, cea de la Carani, cu Buziaș. S-au schimbat puțin loturile, eu am încredere că vom pune mai multe probleme decât data trecută. Acasă am făcut 0-0 și am avut ocaziile mai mari. Nu am marcat și am luat un cartonaș roșu la Bădăuță, iar apoi ne-am mulțumit să stăm bine în teren, să avem organizare bună de joc. Indiferent de teren și adversar, mergem la victorie la fiecare meci, țintim locul 1 în play-off și vrem să jucăm barajul din postura cea mai avantajoasă. Am încredere în jucătorii din echipă că se pot autodepăși, au valoare, de aia au fost aduși. Pentru noi, jucătorii pe care îi antrenăm sunt cei mai buni din această serie!”, a spus „secundul” Lipovei,  Norbert Polgar, pentru Sport Arad.

CSM Reșița este lider în play-off cu 45 de puncte! Lipova e pe 2 cu 42, pe locul 3 este Ghiroda și Giarmata Vii cu 36 de puncte, iar Crișul Chișineu Criș ocupă ultimul loc din play-off, cu 28 de puncte.

JCS-Ștefan Moraru