Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Edilul Caransebeșului a anunțat că administrația locală nu va mai face recurs la decizia Tribunalului Caraș-Severin, care a anulat HCL-ul prin care viceprimarul Bebe Pasere a fost destituit din funcție, la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an!

„Admite cererea formulată de reclamantul Pasere Florin (Felician Ionel – n.r.) în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Caransebeş. Dispune anularea HCL nr. 36/29.01.2021a Consiliul Local al Municipiului Caransebeş. Obligă pârâtul Consiliul Local al Municipiului Caransebeş să plătească reclamantului Pasere Florin suma de 3550 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Caraş-Severin. Pronunţată în şedinţa publică din 09.06.2021”, este decizia de azi a magistraților cărășeni.

Întrebat ce va face mai departe, după ce în ianuarie lansa acuzații grave la adresa adjunctului său, primarul Felix Borcean a precizat că acum are o relație bună cu viceprimarul Pasere și nu va mai contesta decizia de azi a Tribunalului Caraş-Severin.

„Pot să vă spun că nu voi mai face apel la soluția care e în favoarea viceprimarului. Poate dorește consiliul local să inițieze o procedură, dar în ceea ce mă privește nu doresc să mai fac recurs. Mă înțeleg foarte bine cu viceprimarul, suntem în relații normale, s-a normalizat situația, pur și simplu simt că lucrurile funcționează așa cum trebuie. Ce decizie politică să fi fost, dacă eu nu fac parte din niciun partid? Pe mine mă interesează relația mea directă cu el, nu mă mai interesează ce cred unii membri ai unui partid sau altul, pe mine mă interesează relația direct și funcționarea acestei relații în primărie. N-a fost bună înainte, este bună acum, nu știu cum va fi în viitor. Bebe Pasere este coordonatorul SPIR, eu nu i-am luat atribuțiile pe toată perioada aceasta și cu atât mai puțin de acum încolo”, a explicat primarul Caransebeșului.

Reamintim că la sfârșitul lunii ianuarie, viceprimarul Bebe Pasere era demis din funcție, la propunerea lui Borcean. printr-o hotărâre votată atunci de 16 consilieri locali de la PSD, PNL, USR Plus și PMP.

JCS-R.M.