Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primarul Caransebeșului e din nou nemulțumit de ritmul cu care se mișcă cei de la Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare!

În plenul ședinței de îndată a Consiliului Local de vineri, edilul a fost întrebat, la unul din punctele de pe ordinea de zi, care mai e stadiul investiției privind reabilitarea trotuarelor de pe strada Teiușului. Asta pentru că aleșii locali aveau în față aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru investiția respectivă. „Vreau să întreb, înainte de a vota, când va începe lucrarea asta? Că trebuia să înceapă anul trecut. Vreau să știu de la cine poate să-mi spună <<băi, în data de… începe lucrarea>>, măcar să știu să mă duc și eu acolo, în prima zi”, a spus Valentin Dascălu, cel care de câțiva ani buni militează pentru repararea trotuarelor spre zona Teiuș.

L-a lămurit primarul Felix Borcean: „Ieri, noi nu aveam documentația tehnică, vă dați seama, de la SPIR. A ajuns să mă sune constructorul, trebuie să mă sune și să-mi zică <<dați, domnule, odată, ordinul de începere a lucrărilor, că nu mai știm ce să facem, se scumpesc materialele, înnebunim>>. Constructorul așteaptă ordinul de începere pe care-l vom da în foarte scurt timp”. Licitația pentru lucrare a fost câștigată încă de la finalul anului trecut de lugojenii de la Dirksen, pentru o sumă de aproape 500.000 de lei.

Tot în ședința de vineri au fost aprobați indicatorii tehnico-economici și pentru o altă investiție, cea prin care se montează panouri de protecție din stiplex pe balustradele de pe pasarela de pe strada Nicolae Bălcescu (podul spre Gară), lucrare estimată la peste 185.000 de lei.

JCS-R.M.