Caraş-Severin, Romania

CARAS-SEVERIN – Cel care iese cu o declarație fermă, de susținere a lui Dunca, este chiar deputatul Jaro Norbert Marsalic, care consideră că actualul șef al CJ trebuie să-și continue mandatul la conducerea județului și din 2024 încolo!

„Îl susțin pe președintele Romeo Dunca în primul rând pentru că trebuie sa îşi ducă proiectele până la capăt, și nu sunt puține, Dunca și echipa din CJ inițiind proiecte de zeci de milioane de euro care trebuie finalizate. Iar în al doilea rând, în opinia mea, Romeo Dunca este singura varianta câştigătoare a PNL Caraș-Severin în 2024, în lupta cu PSD și susținătorii social-democraților.”, ne-a declarat deputatul Jaro Norbert Marsalic.

Nu e prima oară când Jaro Norbert Marsalic îl susține public pe Dunca si a criticat public boicotul PSD din forul județean la inițiativele propuse de Dunca și a cerut demiterea fostului manager al spitalului reșițean, criticat vehement de președintele Consiliului Județean pentru prostul management al celei mai mari unități sanitare din Caraș-Severin.