Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat cu scorul de 3-0 finala Campionatului Național U19 în fața lui ACS Kinder Constanța, partidă disputată azi la Centrul Național de Fotbal Buftea!

Mereu, Dancea, Gurin, Mihaly, Ivașcu, Ursu, Doană, Canea, Chiratc, Gomboș, Negru, Osain, M. Bălă, L. Bălă, Didu, Vasile, Burlacu și Lazarovici sunt băieții antrenați de Leo Doană, care au devenit campioni naționali la U19. Golurile tinerilor rosso-neri pentru excelenta performanță a fotbalului reșițean au fost marcate de Chiratc, Gomboș și Ursu.

„Îmi felicit băieții pentru întregul parcurs din acest an competițional! Referitor la jocul cu Constanța, a fost doar o singură echipă pe teren. Băieții au respectat încă o dată toate indicațiile, am vizionat înainte adversarul și au respectat sarcinile tehnico-tactice. Nu le-am dat nicio șansă adversarilor și pe această cale vreau, din nou, să-mi felicit jucătorii pentru prestația și atitudinea avută. Nu cred că adversarii și-au creat vreo ocazie, iar noi am jucat fix ceea ce a trebuit. Mă bucur foarte mult că am ieșit campionii României. Acești jucători sunt mai mici ca vârstă, avem jucători născuți în anii 2005-2008, iar adversarii au o medie de vârstă a lotului cu fotbaliști născuți în anii 2004-2005. Știu ce jucători am, știu ce antrenez și drept dovadă am reușit să ieșim campioni. Cred că acești tineri au valoare și merită să fie promovați la echipa mare. Nu toți deodată, dar treptat. Cred că minim 5-6 fotbaliști merită să fie în lotul echipei mari!”, a declarat antrenorul Leo Doană.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: FRF.RO