Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Etapa a VIII-a a Ligii a IV-a de fotbal din Caraș-Severin a consemnat câteva rezultate spectaculoase și foarte multe goluri marcate!

Echipei CSO Anina i-a fost administrată prima înfrângere, Mundo a pierdut după un meci cu nouă goluri, iar Ocna de Fier a făcut scor cu Oțelu Roșu.

Rezultatele etapei a VIII-a: CS Oravița a învins cu scorul de 4-1 pe CS Moldova Nouă, ACS Nera Bozovici a terminat la egalitate, scor 2-2, cu AS Recolta Rafnic (Voința Lupac II), AS Foresta Armeniș a câștigat cu 5-4 cu ACS Mundo Reșița, AS Banatul Ocna de Fier a trecut cu 8-0 de CS Oțelu Roșu, iar AS Magica Caransebeș a învins liderul CSO Anina cu 3-1.

Primele două locuri sunt ocupate de Anina și Oravița, cu câte 19 puncte fiecare, iar Magica este pe trei cu 18 puncte. Ocna de Fier se ține tare și este pe patru, tot cu 18 puncte. Ultimele două formații din clasament sunt Foresta Armeniș și Mundo, ambele cu câte trei puncte în cont.

Antrenorul echipei Mundo Reșița, Cristian Chitucea, a spus: „A fost un meci care, din păcate, nu a ieșit așa cum ne-am dorit. Am jucat împotriva unei echipe de seniori, dar care nu câștigase niciun meci până la cel cu noi. Nu ne-am uitat neapărat la rezultat, dar din cauza greșelilor personale nu am putut profita la maximum de cele patru goluri pe care le-am marcat. Din ce am observat, la meciurile din deplasare, tinerii jucători de la noi fac multe greșeli personale. De asemenea, și la acest joc am avut în teren doi seniori, portarul și unul dintre fundașii centrali, iar restul jucătorilor din teren au sub 18 ani. Singurul aspect pozitiv din acest meci este faptul că am înscris patru goluri în deplasare, din nou Alexandru Cîrlugea a marcat, dar să fiu sincer, aveam speranțe că puteam câștiga. Un alt aspect pozitiv este că am avut în teren patru copii în vârstă de 14 ani. Per ansamblu, ne-am îndeplinit obiectivul, adică de-a marca goluri și de-a introduce jucători cât mai tineri. Mergem înainte, ne antrenăm și sperăm să aducem cât mai mulți copii de la academie la echipa mare”.

Antrenorul Nelu Badea, de la CSO Anina, a reacționat pe o rețea de socializare după această primă înfrângere pentru echipa sa: „Din păcate, după șapte meciuri fără înfrângere a venit și primul eșec, la o echipa foarte bună, care cu siguranță se va bate la promovare. Cu toate că am deschis scorul, Magica a fost în prima repriza echipa mai bună, având două bare și alte câteva mari ratări. Chiar dacă în repriza secundă am echilibrat jocul având și o mare ocazie, ratare singur cu portarul la 1-1, cei care au marcat au fost tot gazdele care au obținut o victorie meritată după aspectul jocului! Felicitări echipei gazdă pentru jocul prestat. Sperăm ca ultimele trei etape să ne aducă trei victorii pentru a rămâne în lupta pentru primele trei locuri”.

JCS-Ștefan Moraru