Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. În vederea efectuării unor lucrări de mentenanță conform graficului anual, la spălare rezervor 200 mc care alimentează Cartierul Doman, se va sista furnizarea apei potabile în data de 09.10.2024 de la ora 22 până în 10.10.2024 la ora 05. Vor fi afectaţi toți consumatorii Cartierului DOMAN!

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA. Societatea face eforturi pentru ca disconfortul cetățenilor să fie diminuat, din acest motiv oprirea se va face pe timp de noapte.

Ne cerem scuze consumatorilor afectați de disconfortul creat de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece aceste perturbari vor fi de scurtă durată, AQUACARAȘ recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. Pentru orice altă problemă apărută ulterior, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A la tel. 0255/215643 sau 0766341274.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.

CONDUCEREA SC AQUACARAȘ SA

Adaugă comentariu