Caraş-Severin, Romania

CORNEREVA. COMUNA CORNEREVA cu sediul în comuna Cornereva, str. Principală, nr. 330, titular al „Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publică aparținând Comunei Cornereva, județul Caraș-Severin, organizat în U.P.I Comuna Cornereva’ anunţă, în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan şi a finalizării raportului de mediu.

Ședința de dezbatere publică a proiectului de plan propus, inclusiv a raportului de mediu al Agenției pentru Prorectia Mediului Caraș-Severin, care va avea loc la sediul Primăriei Cornereva, str. Principală, nr. 330, judeţul Caraş-Severin, în data de 01.08.2024, ora 13:00.

La dezbatere publică vor participa autoritățile competente pentru protecția mediului, cele din domeniul sănătății, precum și cele implicate în etapa de definitivare a proiectului de plan sau de program şi de realizare a raportului de mediu.

Dezbaterea publică este deschisă publicului afectat și/sau interesat.

Consultarea proiectului de plan şi a raportului de mediu se poate realiza la sediul Primăriei Cornereva, str. Principală, nr. 330, judeţul Caraş-Severin în zilele de luni – vineri între orele 10:00 – 12:00 și pe pagina de internet a primăriei Cornereva: www.primaria-cornereva.ro

Comentariile şi propunerile publicului privind proiectului de plan şi raportul de mediu se primesc în scris la sediul titularului şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, strada Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni-joi între orele 0800 -1630 şi vineri între orele 0800-1400 în termen de 45 zile*, ** calendaristice de data anunţului public.

Adaugă comentariu