Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Cum ar fi să vă treziți într-o dimineață că vreți să vă luați mașina din parcare, iar aceasta nu e acolo, ci într-un stâlp? Ei, bine, ceva similar s-a întâmplat în urma unui incident produs la Bocșa, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, în dimineața următoare trecătorii fotografiind autoturismul făcut covrig în jurul stâlpului!

Oare ce s-o fi întâmplat cu șoferul, cu cei care erau înăuntru? Așa ne-a întrebat cel care a făcut pozele. Ei, bine, în mașină nu era nimeni. Cum a ajuns mașina în așa hal în stâlp? Protagonistul incidentului, proaspăt posesor de permis, a avut viteza suficientă încât a putut provoca asemenea daune altui autoturism decât cel pe care-l conducea. Ce e mai grav e că a reușit asta treaz!

Poliția județului explică, prin vocea purtătorului de cuvânt, Alina Boeru: „În cursul nopții, pe Drumul Național 58B, la ieșire din Bocșa, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, domiciliat în comuna Berzovia, care conducea un autoturism pe DN 58B, la ieșire din orașul Bocșa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism staționat pe marginea drumului, pe care l-a proiectat într-un stâlp de electricitate. În urma accidentului, nu au rezultat persoane rănite, conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, stabilindu-se că nu se afla sub influența alcoolului și nici a substanțelor psihoactive. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum!“

JCS-A.M.