Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – La doar câteva zile după ce a împlinit 20 de ani, caransebeșeanul Alexandru Matei, legitimat acum la Dinamo, a reușit o performanță excelentă la Campionatul European de judo U23 de la Sarajevo, chiar dacă a avut adversari mai mari ca vârstă!

Sportivul antrenat de Dragoș Bolbose și Bogdan Bărbulescu a câștigat medalia de bronz, la categoria 60 kg, după ce a trecut în finala mică de un sportiv din Israel,

Alexandru Matei (CS Dinamo) – medalie de bronz la Campionatul European U23 de la Sarajevo. Sportivul dinamovist Alexandru Matei (20 de ani) a sărbătorit Ziua Mondială a Judoului (28 octombrie) prin cucerirea unei medalii de bronz la Campionatul European U23 de la Sarajevo. Sportivul antrenat de Dragoș Bolbose și Bogdan Bărbulescu a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria 60 kg, după ce l-a învins în finala mică pe Ariel Shulman (Israel). Matei a avut un European reușit, cu patru victorii și o singură înfrângere, în semifinale”, au transmis cei de la Dinamo. Categoria a fost dominată de doi judoka din Azerbaidjan, care și-au disputat aurul european.

Alexandru Matei (foto dreapta), locul 16 mondial la categoria sa de vârstă, cetățean de onoare al Caransebeșului, a concurat luna trecută și la Europenele U21 de la Praga, acolo unde a obținut locul 5, după ce a pierdut, discutabil, finala pentru bronz în fața unui sportiv din Ucraina.

JCS-R.M.