Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – „AlerGând la Pădure” este un eveniment sportiv cu strângere de fonduri pentru susținerea unor proiecte din comunitate, ajuns anul acesta la cea de-a IX-a ediție. Competiţia se desfăşoară pe potecile din jurul Reşiţei!

Mai sunt câteva zile în care cei care doresc să facă mişcare în natură, pe potecile din jurul Reşiţei, şi, totodată, să susţină o cauză bună se pot înscrie la concursul AlerGând la Pădure. Competiţia va avea loc pe 28 octombrie, la Reșița, iar până pe 27 octombrie sunt aşteptaţi să se înscrie – completând formularul disponibil aici: https://alergandlapadure.ro/inscriere/ – atât alergători profesioniști, cât și amatori.

Organizatorii au pregătit cinci curse ce sunt potrivite pentru toate nivelurile de pregătire: trei curse cronometrate – crosul de 10,5 km, semimaratonul de 23 km și maratonul de 43 km – și două drumeții ghidate, necronometrate – 2 km și 5 km. Toate cursele sunt organizate pe potecile din jurul Reșiței care sunt atent îngrijite de voluntari alergători, drumeți sau bicicliști sub sloganul „Împărțim potecile”.

Organizatorii au divulgat o parte dintre surprizele pregătite pentru participanți: „Anul acesta am decis să vă oferim produse ce pot fi folosite pe termen lung, dar și refolosite. Medaliile sunt realizate manual de colegele noastre, Ioana și Oana, din lut ceramic, pe care le va primi fiecare participant care termină cursa la care s-a înscris. Șnurul va putea fi refolosit pentru alte pandative, iar medaliile vor veni cu un magnet, ca să poți păstra ca și suvenir pentru participarea ta. Sacoșele de pânză au fost realizate la Atelierul de Pânză, din bumbac 100% și pot fi folosite pe termen lung, plus că arată foarte bine ca un accesoriu de purtat în fiecare zi. Aceste sacoșe vor conține kit-ul de start pentru fiecare concurent. Premiile sunt obiecte realizate de remesh, din bannerele noastre de la evenimentele trecute. Și, nu în ultimul rând, avem tricou Made in Roșia Montană, realizat în mod sustenabil și imprimate de Tică Darie cu logo-ul nostru, pe care îl puteți cumpăra când vă înscrieți aici: https://racetime.ro/events/84/register

Mai multe detalii despre proiecte, dar şi despre competiţie, înscrieri şi curse sunt disponibile pe: https://alergandlapadure.ro