Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai o afacere mică, știi cât de greu este să obții finanțare. Axioma Finance vine în ajutorul afacerilor noi, micro și mici cu soluții de finanțare rapidă, 100% online, fără birocrație.

Finanțare rapidă online pentru firmă, până la 50.000 în doar 2 ore

Viața de antreprenor este plină de surprize și uneori acestea pot include și urgențe financiare. Fie că trebuie să achiți urgent o taxă la stat, să achiziționezi materie primă, să repari un utilaj sau să plătești furnizorii, Axioma Finance îți oferă acces rapid la capital de lucru, sub formă de credite sau factoring.

Cum obțin finanțare rapidă pentru firma mea?

Soluțiile de finanțare oferite Axioma Finance sunt flexibile, rapide și 100% online. Ai nevoie de cel mult 1 minut să aplici pentru finanțare. Nu cerem rapoarte, dosar cu șină sau teancuri de documente justificative, indici doar CUI-ul companiei și datele de contact pentru credit persoane juridice sau servicii de factoring și… cam atât.

Cine poate beneficia de credite sau factoring de la Axioma Finance?

Serviciile noastre sunt disponibile pentru orice tip de afacere. Te ajutăm cu finanțare rapidă 100% online pentru firmă dacă ești administrator implicat direct în activitatea firmei și afacerea este lansată oficial.

Care sunt costurile de finanțare?

Folosește calculatorul nostru pentru a afla rapid care sunt costurile de finanțare. Ca să afli cât vei primi pe fiecare factură, folosește calculatorul pentru factoring, iar ca să afli costul total al împrumutului, utilizează calculatorul de credit. La Axioma Finance procesul de acordare este simplu și transparent, fie că vorbim de credit start up, servicii de factoring sau credit IMM online.

Cum aflu ce tip de finanțare este mai potrivit pentru firma mea?

La Axioma Finance încercăm sa înțelegem nevoile fiecărui client și să-i oferim finanțarea care i se potrivește, adaptat nevoilor și specificului fiecărui tip de afacere. Tocmai de aceea, am creat cele mai simple și utile produse financiare pentru antreprenori. Poți beneficia de finanțare pentru business atât sub formă de credit, cât și factoring. Separat sau în același timp. Simplu, rapid și 100% online.

Aplică acum pentru finanțare de la Axioma Finance și bucură-te de flexibilitate financiară. Cu un partener de încredere, surprizele sunt doar calculate! Alege Axioma Finance oricând ai nevoie de o soluție de finanțare simplă și rapidă pentru firma ta.