Caraş-Severin, Romania

GRĂDINARI – În urma gravului eveniment rutier, doi adulți – un bărbat și o femeie – au rămas încarcerați în autoturism și și-au pierdut viața, iar o fetiță de 14 ani a fost transportată la Spital Orășenesc Oravița, în stare de șoc, pentru investigații. În autocar erau 10 pasageri, care au scăpat nevătămați!

Potrivit ISU Caraș-Severin, la fața locului a acționat Secția de Pompieri Oravița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și una a Serviciului Județean. Spre Grădinari a fost trimisă și o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), cu medic. Echipajul de pompieri a acționat pentru descarcerarea celor două victime din autoturism, găsite inconștiente.

Potrivit Poliției județului, accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 21.00, pe DN 57, în localitatea Grădinari: „Autoturismul ar fi pătruns pe DN 57 de pe o stradă laterală, iar autobuzul ar fi circulat pe DN 57, din direcția Timișoara-Bozovici.“

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier, traficul în zonă derulându-se dirijat, pe un singur sens.

JCS-A.M.