Caraş-Severin, Romania

BUCHIN – Este isprava în familie pusă la cale anul trecut, în octombrie, când un bărbat, tatăl vitreg al agresorului, a fost lăsat aproape fără suflare după ce a fost lovit în cap și în spate cu un topor!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin informează că procurorii Secției de Urmărire Penală au dispus trimiterea în judecată a agresorului, cercetat în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor calificat, cu premeditare, făcând precizarea că este vorba despre un caz de violență asupra unui membru al familiei.

Anchetatorii au reținut faptul că „în data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 3.11 pe raza comunei Buchin, în satul Prisian, inculpatul C.I. l-a lovit pe numitul C.M. cu muchia metalică a unui topor în zona capului și cu tăișul acestui topor în zona coloanei cervicale, a coastelor și mâinii drepte, până când acesta s-a prăbușit la pământ“.

Agresorul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin a admis propunerea Ministerului Public și a dispus arestarea preventivă a agresorului.

JCS-A.M.