Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – A fost surprins în flagrant, fiind arestat preventiv. Protagonistul faptelor, un tânăr orăvițean de 27 de ani, a reușit să spargă două locuințe și patru firme!

Marți, 12 martie, Judecătoria Oravița a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a tânărului din oraș, surprins de polițiști cu o zi înainte, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o societate comercială.

„Cel în cauză este bănuit că în cursul acestei luni ar fi pătruns prin efracție în patru societăți comerciale și două locuințe din Oravița, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice și țigări, prejudiciul total produs prin comiterea faptelor fiind de aproximativ 8.000 de lei. După ce a fost depistat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, iar ulterior a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.