Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Firma care trebuia să execute construcţia complexului de agrement din Căvăran a reziliat contractul. Recent, Primăria Constantin Daicoviciu a reluată procedura de licitaţie publică pentru acest obiectiv!

Pentru acest an, administraţia locală din Constantin Daicoviciu are planuri mari. În primul rând, să finalizeze proiectele începute şi să atragă finanţări pentru noi proiecte. La capitolul proiecte nefinalizate, administraţia locală din Constantin Daicoviciu a reluat, de curând, procedura de licitaţie publică pentru execuţia lucrărilor la complexul de agrement din localitatea Căvăran. Pentru acest obiectiv de investiţii este pentru a treia oară când se reia procedura de licitație în vederea desemnării constructorului. „Prioritatea administraţiei locale pentru anul 2023 este continuarea investiţiilor pe plan local şi atragerea de finanţări pentru proiectele noi, pentru cetăţenii comunei.“, a precizat Daniel Boambeş, primarul comunei Constatin Daicoviciu.

„Procedurile de licitaţie au fost reluate ca urmare a rezilierii contractului de lucrări de către constructorul anterior. Din cauza creşterii accentuate şi rapide a preţurilor la materiale, contractul a fost reziliat. Investitia este finanţată de la bugetul local şi are în componenţă un teren sintetic de minifotbal, două bazine de înot, vestiare şi echipamente. Prezenta procedură de licitaţie are o valoare de 217.000 lei fără TVA şi vizează continuarea lucrărilor la această investiţie, adică construcţia celor două bazine de înot şi a vestiarelor.“, a mai arătat edilul.

JCS-Nicoleta Moraru