Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Autorul are 29 de ani, este din Bucureşti, dar stătea la bunica lui în Reşiţa. Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile!

După cum v-am informat zilele trecute, la data de 20 octombrie, ora 18.25, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată despre faptul că pe Bulevardul Republicii din Reșița, o persoană a fost agresată fizic. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că un bărbat de 38 de ani din Reșița ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu piciorul în zona tibiei și ar fi încercat să îi smulgă o sticlă cu băuturi alcoolice din mână, moment în care bărbatul de 38 de ani s-ar fi dezechilibrat, căzând pe sol și suferind leziuni. Potrivit Poliţiei cărăşene, ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost transportat la spital, în cursul nopții de 24 spre 25 octombrie acesta decedând.

„În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă comisă la data de 20 octombrie, pe Bulevardul Republicii din municipiul Reșița. Instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, bărbatul de 29 de ani fiind arestat pentru 30 de zile“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeriu.

JCS-N.C.