Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – E cazul unui șofer din Vălișoara, care a produs un accident pe DN 6 și apoi a părăsit locul evenimentului rutier. Avea și motive: consumase alcool, iar mașina cu care a făcut accidentul nu figura înmatriculată în circulație!

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața, când polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre un accident rutier fără victime, produs pe DN 6, în localitatea Sadova Veche, între un TIR și un autoturism, șoferul celui din urmă părăsind locul accidentului.

„Din verificările efectuate de polițiști a fost identificat conducătorul autoturismului în cauză, în persoana unui bărbat din localitatea Vălișoara, care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat!”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Iar problema cu alcoolul nu avea să fie singura pentru șoferul din Vălișoara. Asta pentru că polițiștii caransebeșeni au stabilit că autoturismul nu figura înmatriculat în circulație, având autorizație de circulație provizorie expirată. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

JCS-R.M.