După cum ne-au declarat participanţii la târg oferta este generoasă regăsind oferte pentru toate serviciile precum rochii de mireasă şi domnişoare de onoare, restaurante, cofetării, aranjamente de săli, servicii foto-video, sonorizări şi o prezentare de porumbei.
Şi chiar dacă, faţă de anul trecut preţurile au crescut după cum afirmă expozanţii, acestea sunt încă accesibile pentru buzunarele clienţilor.
„Faţă de anul trecut preţurile la prăjituri şi torturi de nuntă s-au mărit. Şi asta din cauza preţurilor instabile. S-a scumpit zahărul, cacaua, alunele, uleiul“, ne-a declarat Iulia Isac, reprezentanta unei cofetării din Timişoara. Preţurile nu au scăzut nici la capitolul rochii de mireasă. După cum ne-a mărturisit Adelina Aga, reprezentanta unei case de rochii de mireasă din municipiul nostru, „la noi preţurile pleacă de la 900 la 3.000 de lei“.
Cu toate acestea, nu sunt suficient de mari dacă vă doriţi o nuntă de vis, cu momente memorabile. Porumbei, torturi şi prăjituri delicioase, rochii elegante şi surprinzătoare, toate fac din acest moment unic, cea mai frumoasă zi. În 2011, după cum ne-au declarat specialiştii, rochia de mireasă nu aduce nimic nou faţă de anul trecut.
„Moda în general se concentrează pe libertatea de mişcare pe care o oferă rochia. Ce le recomandăm noi să poarte? Rochiile cu voaluri în straturi, organza, tul, voalul şifon. Ar trebui obligatoriu ca rochia de mireasă să aibă broderie şi să fie lucrată cu mărgeluţe şi cristale“, ne-a declarat Adelina Aga. Noutatea acestui an vine de la capitolul paletă de culori. Chiar dacă anul trecut majoritatea mireselor preferau culorile pastelate precum cremul, anul acesta albul revine la putere. Această nuanţă o regăsim şi la prăjituri.
„Anul acesta mizăm pe un tort clasic, elegant, tip englezesc, pe nuanţe de alb, crem, auriu, sau un tort cu contraste alb-negru, sau roşu cu auriu“, ne-a declarat Iulia Isac.
Lavinia Predescu