Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Multă vreme, conducerea ADI Intercom Deșeuri s-a plâns de frânele puse de Romeo Dunca, iar plecarea acestuia de la șefia județului aduce un prim proiect pe masa aleșilor cărășenilor. Este vorba despre… ajustarea tarifelor de operare pentru activitățile desfășurate la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Lupac!

Și dacă e să ne luăm după cuvintele senatorului social-democrat Adrian Torma, viitorul primar al orașului Moldova Nouă, până la această nouă „ajustare“, tarifele percepute cetățenilor au sărit dincolo de dublu, iar în cazul firmelor au explodat cu 500%. Asta doar în ultimii patru ani, în pofida serviciilor prestate, pe care le considera deplorabile. „Vă asigur că nu voi permite alte majorări și sunt pregătit să identific soluții alternative care să ofere servicii de calitate, cu o implicare serioasă din partea mea și a cetățenilor. Chiar o micșorare de tarife este posibilă!“, transmitea Adrian Torma. Să sperăm, așadar, că ajustarea programată pe 22 octombrie nu va însemna o majorare, ci o îndulcire a tarifelor practicate.

În aceeași ședință a forului deliberativ, aleșii vor vota desemnarea unuia dintre vicepreședinții Consiliului Județean care să preia șefia temporară a județului, până la investirea lui Silviu Hurduzeu. Vorbim despre o ședință extraordinară, convocată la inițiativa unei treimi din numărul de consilieri județeni.

JCS-A.M.

2 Comentarii

  1. Dar pentru construirea defectuoasă a acelui deponeu si pentru dejectiile care s-au scurs in apa din care beau locuitorii zonei, va răspunde cineva ?
    Mai ales că lucrarea s-a facut cu o firma de casă de la bucuresti.

    • “No problem!”.
      Eventualii pacienti, vor fi tratati la spitalul din Resita de catre specialistii PSD, cu “lopatin”.

Adaugă comentariu