Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta a spus liderul PSD, duminică, la lansarea proiectului său de țară pentru alegerile prezidențiale, în contextul planului anunțat de PSD pentru reindustrializarea României!

Potrivit lui Marcel Ciolacu, industria are nevoie de oțel românesc și de materiale de construcții românești, iar redeschiderea combinatului de la Oțelu Roșu ar putea însemna revitalizarea unui piloni al dezvoltării industriale.

Liderul PSD și-a adus aminte de vizita efectuată acum câteva luni la ceea ce a mai rămas din combinatul de la Oțelu Roșu: „În ultimii ani am fost în toate județele și am văzut uzine care redevin piloni ai dezvoltării noastre industriale. Am fost la Oțelu Roșu și am vorbit cu oamenii de acolo. Oțelu Roșu ilustrează perfect situația prin care a trecut România. Furat de toți, folosit de toți, dezmembrat, bucată cu bucată, și vândut la fier vechi. Dar care acum are o șansă și renaște. Un român preia, în sfârșit, combinatul și îl redeschide. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în lipsa unui plan de țară. A unei strategii de dezvoltare, care să-i unească pe toți românii în jurul său. Da, acesta este un combinat pe care îl repornim și-l transformăm într-un avanpost al reindustrializării. Avem nevoie de oțel românesc și de materiale de construcții românești.”

Nu este prima oară în acest an când lideri ai PSD vorbesc de repornirea combinatului de la Oțelu Roșu de către omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, care vrea să investească în producția de oțel beton pentru construcții. Deocamdată, însă, până la redeschidere trebuie trecut mai întâi de faza procedurilor judiciare…

JCS-N.C.

3 Comentarii

  1. Habarnist .Nu merita sa aiba o functie.Trebuie as scapam de prosti apoi mai vedem.De 7 ani toti prostii povestesc

  2. Pregatiti CV-urile ca de alegeri se da drumul la angajari. Angajarile se fac doar pe baza de dovada prin foto a buletinului de vot stampilat pe PSD. Sunt asteptati doar proletarii, oamenii muncii, cei de dreapta sunt rugati sa se abtina.

Adaugă comentariu