Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – La finalul unei îndelungi deliberări, componența listelor a fost stabilită la București și validată de Biroul Politic Național al partidului!

În luarea mult așteptatei decizii a contat, determinant, decizia anunțată de Romeo Dunca de a se retrage de pe lista candidaților PNL pentru Senat. Votată de Biroul Permanent Județean la 20 septembrie, Dunca era cap de listă cu susținerea membrilor BPJ de la care a obținut 18 voturi, urmat de Felicia Quint (care a obținut 11 voturi), Ghiță Sporea și Cătălin Golu.

Odată rămas locul 1 de pe listă vacant, acesta nu a fost ocupat însă de un alt candidat din județ, ci de Diana Loreta Păun (foto), actualmente consilier prezidențial (la Cotroceni). Întrucât și Felicia Quint s-a retras, locul acesteia a fost luat de Ovidiu Rădoi, în timp ce pe pozițiile 3 și 4 de la Senat au rămas aceiași candidați.

Neschimbată a rămas, de asemenea, componența listei de candidați pentru Camera Deputaților, deschisă de Marcel Vela, liderul filialei județene a PNL. Acesta este urmat, în ordine, de Dumitru Rujan, Jaro Marșalic, Daniel Surdu, Cornelia Fetea, Doru Cîrdei și Doru Sorin Coșei.

JCS-Walter Fleck

4 Comentarii

  1. Cârcotașu Reply

    După impunerea listelor “de la centru”, pobabil că în C-S vor primi doar votul neamurilor, prietenilor și membrilor PNL…

    • Iulicafarafrica Reply

      Cred că nici penaliștii nu votează fufa dulapului călător!

  2. Un Cetatean Reply

    Bah,nu va e rusine?
    Mai vreti sa fiti votati?
    Se pare ca nu !

  3. Ricaventuriano Reply

    Impunera de la centru a “ catindatilui” pe loc eligibilla senat in cazul pnl caras seamana cu titularizarea lui Agamitadandanache, dar cu fusta si tocuri.
    Nu cred ca judetul nostru nu avea un candidat pentru aceasta poxotie( asta explica si justifica supararea celir care trec la Forta Dreptei)
    Chestia ca catindsta petrece concefiile in judet si ca alaturi de Vela si Popa vor face si drege…e o gaselnita de gradinita.
    Pnl caras o sa poerdet voturi !

Adaugă comentariu