Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Deputatul liberal Dumitru Rujan vorbește despre intrarea în vigoare a legii care crește plafonul de impozitare, inclusiv pentru pensionarii militari!

„Alături de colegii din PNL am susținut și adoptat legea prin care am eliminat impozitul pentru pensiile sub 3.000 de lei, care a intrat în vigoare din 1 octombrie! Este foarte important de știut că regula se aplică și pensionarilor cu pensii mici din sistemul de ordine și siguranță publică. Nu am uitat nici de pensionarii militari cu pensii sub 3.000 lei.“, spune liberalul cărășean.

Mai mult decât atât, potrivit legii, la 1 ianuarie, pensiile vor fi indexate cu rata inflației, la care se adaugă un procent de 50% din creșterea medie a venitului brut! „Bunicii și seniorii noștri merită să aibă o pensie care să le permită o viață liniștită, fără prea multe griji. Am susținut și voi susține în continuare orice măsură pentru a le îmbunătăți viața.“, a încheiat Rujan.

JCS-T.K.

1 Comentariu

  1. senger cristian Reply

    Ati facut praf legea pensiilor, ati creat un haos in drepturile de pensie .VOR TREBUII ANI DE ZILE PENTRU A CORECTA NEDEPTRATILE CREATE !

Adaugă comentariu