Caraş-Severin, Romania

CICLOVA ROMÂNĂ – Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“ continuă să aducă standarde europene în toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Caraș-Severin. Un exemplu este comuna Ciclova Română, unde lucrările de racordare la rețelele de apă și canalizare sunt aproape finalizate!

Până la sfârșitul acestui an, cetățenii din Ciclova Română vor beneficia de racorduri complete la apă și canalizare, iar ultimele lucrări sunt în curs de realizare în satele Ilidia și Socolari. Primarul comunei, Cătălin Golu, a reușit să acceseze fonduri în valoare de aproape 15 milioane de lei prin acest program pentru două proiecte esențiale: realizarea racordurilor la canalizare în Ciclova Română și extinderea rețelei de canalizare menajeră în Ilidia și Socolari.

Primul proiect, care a vizat racordarea la canalizare în Ciclova Română, a fost deja finalizat și recepționat. În doar 6 luni, au fost realizate 600 de racorduri. În ceea ce privește cel de-al doilea proiect, care prevede realizarea canalizării în Ilidia și Socolari, lucrările sunt realizate în proporție de 50%, urmând să fie gata până la finalul anului. „Lucrările sunt aproape de final în Ilidia, ne pregătim să ne mutăm spre Socolari.”, a declarat primarul Cătălin Golu, care a mai adăugat că „odată cu finalizarea acestui proiect, întreaga comună va fi racordată la apă și canalizare“.

JCS-Denis Dutca

Adaugă comentariu