Caraş-Severin, Romania

BUCOȘNIȚA – Potrivit celor de la DRDP Timișoara, accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 6 între Buchin și Slatina-Timiș, tronson pe care se circulă îngreunat!

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că „pe DN 6 Orșova – Caransebeș, în zona localității Bucoșnița, județul Caraș-Severin, a avut loc o coliziune între două autoturisme, în urma căreia două persoane necesită îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări la locul accidentului, circulația autoturismelor fiind deviată pe DJ 608C Slatina-Timiș – Petroșnița. Se estimează reluarea traficului pe DN 6 după ora 15.00.”

„Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 62 de ani din județul Caraș-Severin conducea un autoturism pe DC 20, la intrarea pe DN 6 ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția Caransebeș-Orșova, condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Sibiu. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto care au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați cu aparatele etilometru și drugtest, rezultatele fiind 0. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.

 

Adaugă comentariu