Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Joi seară, la 22.40, polițiștii rutieri reșițeni au observat momentul în care doi conducători auto s-au luat la întrecere pe Bulevardul Republicii din municipiu. Cei doi și-au turat motoarele și au pornit cu scârțâit de roți de pe loc, în paralel, de la semafor!

„Polițiștii au pornit în urmărirea celor două autoturisme, care au fost oprite în scurt timp. Cei doi conducători auto, doi tineri de 24 și 25 de ani, din Reșița, au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, stabilindu-se că nu se aflau sub influența acestora. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de participare, în calitate de conducător de vehicul, la întreceri neautorizate pe drumurile publice, iar cercetările sunt continuate. Precizăm faptul că astfel de comportamente în trafic pot reprezenta un real pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice și pot împiedica sau îngreuna circulația. Legea pedepsește participarea la întreceri neautorizate între vehicule, sancțiunea prevăzută fiind închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.

4 Comentarii

  1. Veniți seara în zona Universalul vechi. Un motociclist cu un motor antic poluează sonor tot cartierul. Chiar nu are nimeni ac de cojocul lui?

  2. Și în centru în buricul târgului în weekend, incepind de vineri seara sunt niște indivizi care fac ture cu motoarele turate la maxim și mă întreb poliția locală nu îi aude sau știu și se fac ca nu aud?Indivizii aceștia reprezintă un pericol public prin zgomotul asurzitor pe care îl fac rablele lor de mașini și stresul pe care îl provoacă locuitorilor din blocurile din centru.😡😡😡

  3. POATE FACETI LINISTE SI IN ZONA RACING CAFE DIN LUNCA,MOTOCICLETE AMBALATE, LINIUTE LA ORA 1.00 NOAPTEA,

  4. n-or sa faca nimic
    si tinerii politisti au aceeasi mentalitate, sunt niste cocalari sau niste incompetenti

Adaugă comentariu