Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Acestea, urmare a lucrărilor de mentenanță la calea ferată ce traversează DN58 B, la intrarea dinspre Reșița!

Disconfortul temporar creat de lucrările de mentenanță ce vor fi executate în zona intersecției căii ferate cu strada Mihail Gașpar în perioada 6-20 septembrie au rolul de a pune capăt celui cotidian, resimțit de participanții la traficul rutier, și de a îmbunătăți siguranța în trafic.

Serviciul Public Poliția Locală Bocșa recomandă cetățenilor din zonă, cât și participanților la trafic, locali sau aflați în tranzit, să circule cu prudență și să respecte semnalizarea rutieră temporară. Lucrările se vor desfășura în două etape, prima demarând chiar astăzi, 6 septembrie, urmând ca și duminică, luni și marți (8-10 septembrie) traficul ușor să se desfășoare alternativ pe câte o bandă de circulație.

Sâmbătă, 7 septembrie, între orele 09:00-15:00, circulația va fi întreruptă total în zona pasajului, iar traficul ușor va fi deviat pe ruta alternativă. Astfel, vehiculele a căror masă totală maximă autorizată este până la 3,5t care circulă pe ruta Reșita – Voiteg, vor urma ruta ocolitoare: DN58B (Colțan) – Strada Izvor – Strada Tiberiu Bottlik – DN58B – (strada Mihail Gașpar). Vehiculele a căror masă totală maximă autorizată depășește 3,5t, care circulă pe ruta Voiteg – Reșița (Voiteg – Gătaia – Berzovia – Bocșa – Reșița), vor urma ruta ocolitoare: Voiteg (DN59) – Deta (DN59) – Moravița (DN57) – Jamu Mare (DN57) – Grădinari (DJ581) – Reșița.

În cea de-a doua etapă, 10-20 septembrie, vor fi executate lucrări de reparații ale sistemului rutier în zona de racordare a DN58B cu trecerea la nivel. Lucrările se vor executa pe câte o bandă de circulație, astfel că în această etapă circulația rutieră se va desfășura alternativ pe câte o bandă de circulație.

JCS-Walter Fleck