Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – „Cadoul“ a fost făcut fratelui, după ce și-ar fi amenințat sora cu acte de violență, totul pornind de la probleme legate de proprietate!

Încă un cărășean este supravegheat prin Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică, în urma amenințării surorii sale. Procedurile au demarat sâmbătă, 27 iulie, când femeia, o timișoreancă de 49 de ani, s-a plâns polițiștilor din Stațiunea Băile Herculane despre faptul că fratele acestuia, de 47 de ani, din comuna Cornea, ar fi amenințat-o cu acte de violență.

„Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 17.00, bărbatul ar fi amenințat-o pe sora acestuia cu acte de violență, pe fondul unor discuții contradictorii legate de dreptul asupra unor proprietăți. În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent și s-a emis un ordin de protecție provizoriu prin care s-a dispus montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică a bărbatului de 47 de ani. Cercetările sunt continuate în acest caz sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.“, informează Poliția județului.

Prin montarea dispozitivului, atât autoritățile, cât și sora purtătorului vor afla la timp orice apropiere teritorială dincolo de limită.

JCS-A.M.