Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Au început deja înscrierile pentru cel mai tare concurs de mountain bike și alergare montană din Banat, care va avea loc în 21 septembrie, în Parcul Teiuș din Caransebeș!

„Deja tradiționalul concurs de pe plaiurile gugulanilor revine și anul acesta cu mai multă distracție și voie bună! Te așteptăm să vii și să te distrezi alături de noi la Gugulan MTB & RUN! De aceea îți punem la dispoziție o metodă ușoară și mult mai ieftină de a te înscrie: Folosește linkul https://racetime.ro/events/110/register și te poți înscrie online rapid, dar și cu o reducere substanțială de taxă. Copiii sub 18 ani nu plătesc taxa de participare. Taxa pentru concurenții înscriși online și cu plata confirmată, până la data de 31 iulie, este de 80 RON. Nu rata oportunitatea, este valabilă doar până în 31.07.2024! Taxa pentru concurenții înscriși online și cu plata confirmată, între 1.08 – 20.09, este de 100 RON. Taxa pentru concurenții înscriși la fața locului este de 130 RON. Te așteptăm!”, transmit cei de la Gugulanii Sportivi, organizatorii ediției cu numărul 5 a Gugulan MTB & RUN.

Și în acest an, concursul propune trasee pe categorii, atât la mountain bike, cât și la alergare. Pentru biciclete vor fi trei trasee, de 52, 28, respectiv 19 kilometri, în timp ce alergătorii vor avea două variante, de 6 și 19 kilometri, toate în jurul Caransebeșului. Alte detalii puteți găsi pe https://gugulanmtb.ro/.

Ediția a V-a a evenimentului Gugulan MTB & RUN Caransebeș este realizată cu ajutorul Primăriei Caransebeș și al programului RO Bike Valley, inițiat de Decathlon România și implementat de Fundația Comunitară Timișoara.

JCS-R.M.