Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ministrul a făcut un tur de forță și încă de dimineață a venit la Caransebeș pentru a fi alături de cei doi prieteni și candidați PSD, primarul Felix Borcean și deputatul Silviu Hurduzeu!

Prima dată, Sorin Grindeanu l-a însoțit pe Felix Borcean la una din secțiile de la Liceul Decebal, acolo unde a votat edilul Caransebeșului. Mai apoi, cei doi au mers împreună la secția de la grădinița de lângă Fisc, unde și-a exprimat votul și Silviu Hurduzeu.

„Și Felix Borcean, și Silviu Hurduzeu sunt niște învingători, niște oameni care vor binele comunității, sunt alături de ei și azi, așa cum am fost toată campania. Eu cred că odată cu votul de azi, lucrurile vor reintra în normalitate în județul Caraș-Severin. În Caransebeș lucrurile vor continua pe această linie de dezvoltare începută de Felix. Eu îi îndemn pe cărășeni să iasă câți mai mulți la vot și să voteze oamenii care vor face treabă în următorii patru ani, e un semn pentru toată lumea, și pentru primari, și pentru președinții de consilii județene, că în spate au un număr mare de voturi de la oameni și au o mare legitimitate.”, a spus Sorin Grindeanu.

„În fiecare an am avut o vorbă legată de alegeri, anul acesta mi-a luat-o înainte Sorin, care a spus că a votat pentru dezvoltare. Așa este, la Caransebeș urmează să culegem roadele a ceea ce am sădit în anii aceștia. Cel mai emoționat pentru mine a fost că azi a votat pentru prima oară și fiul meu, nu m-am sfătuit cu el, o să-l iau la întrebări deseară, să vedem dacă a votat așa cum mă gândeam eu. Și eu îi îndemn pe caransebeșeni și cărășeni să iasă la vot, sper ca deseară să ne bucurăm. Mă sfătuiam cu Sorin, nu știu dacă e bine să zic, a fost pentru prima oară în viața mea când am votat PSD pe linie!”, a precizat și primarul Felix Borcean.

„Fiul meu nu are încă drept de vot, precum cel al lui Felix, dar de mic l-am luat cu mine, împreună cu soția mea, la feicare exercițiu de vot. Mulțumesc lui Sorin și lui Felix că au fost alături de mine. Am votat pentru a se termina cu scandalurile și cu nesiguranța în județul Caraș-Severin, am votat cu încredere și cu speranță. Cred în caransebeșeni, cred în cărășeni, cred în Caransebeș și în județul Caraș-Severin!”, a fost mesajul lui Silviu Hurduzeu la ieșirea de la urne.

JCS-R.M.