Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Copiii din Reșița vor avea două noi baze sportive moderne la dispoziție, după ce Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, împreună cu Primăria Reșița, vor finaliza investițiile de la Stadionul „Arsenal“ – bază de Tip 1 și la Liceul „Traian Vuia“ – bază de Tip 2!

Proiectele constau în construirea a două baze sportive Tip 1, împreună cu Asociația Județeană de Fotbal, respectiv Tip 2, care vor fi dotate cu terenuri de fotbal și alte facilități sportive, iar lucrările sunt în plină desfășurare.

Mai mult, odată cu revenirea CSM Reșița în Liga 2, redevine de actualitate și modernizarea stadionului din Valea Domanului, prin Compania Națională de Investiții. „Proiectul se află la CNI, nu am insistat până acum, n-aveam cum, eram în Liga 3, acum a venit momentul să apăsăm pedala de accelerație și sper să îi am alături de mine în acest demers și pe cei din PSD, să facem un stadion așa cum merită Reșița!“, a precizat primarul Ioan Popa.

JCS-A.M.