Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Mâine, 18 septembrie 2021, începând cu ora 10, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, în baza parteneriatului încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Națională de Mediu şi Asociatia LET’S DO IT, ROMÂNIA!, desfăşoară la nivel naţional acţiunea de ecologizare ,,Ziua Naţională de Curăţenie”!

România se alătură, astfel, celor 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World! care, în data de 18 septembrie, se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.

Direcția Silvică Caraș-Severin, ca unitate a RNP- Romsilva, organizează această acțiune în 30 de puncte de interes din județ, printre care și trasee turistice sau zone de agrement, lista acestor puncte, coordonatele geografice și coordonatorii acțiunii din cadrul fiecărui ocol silvic fiind disponibile pe pagina web a direcției silvice: resita.rosilva.ro.

„Vă invităm să ne fiţi alături în acest demers, aşteptăm toţi cetăţenii care asumă un spirit civic şi responsabil, acţiunea având ca scop şi educarea populaţiei pentru un comportament responsabil faţă de mediu!“, ne-a spus Dan Câmpan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice din Caraș-Severin.

JCS-L.A.