Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – 86 de utilaje vor fi direcţionate către toate punctele de lucru ale AquaCaraş, pentru o intervenţie promptă şi fără cheltuieli suplimentare ale unei gândiri centralizate! 

Referindu-se la dotarea AquaCaraş cu utilaje noi, Romeo Dunca, preşedintele CJ, a precizat, într-o recentă conferinţă de presă: „Utilajele vor merge în funcţie de nevoile zonelor. Ele vor fi repartizate în tot judeţul, la punctele de lucru ale AquaCaraş. E vorba de cele 86 de utilaje care vor veni să suporte întreţinerea întregii reţele de apă şi canal din judeţ: vome, buldoexcavatoare, bobcaturi, remorci pentru transportat utilajele respective, absolut tot, maşini la nivelul secolului XXI. O investiţie de 7,5 milioane de euro, cred că nu au avut niciodată în istorie. O să avem maşini noi peste tot, doar să avem cine să lucreze pe ele“.

Directorul Gheorghe Filipescu a confirmat că investiţia în utilaje este una istorică, precizând că în judeţ vor ajunge câte „4 utilaje minimum în fiecare punct de lucru. 4 utilaje care creează confortul societăţii, astfel încât să nu mai facem cheltuieli inutile. De exemplu, acum avem o avarie, ne ducem cu căţel, cu purcel de la Reşiţa la Moldova Nouă sau la Herculane. Toate, dar gândite ce utilaje trebuie, pe flux tehnologic şi pe zone. Vom avea vidanje, vome, vome mici care merg pe alei înguste, să satisfacă solicitările şi cerinţele locuitorilor, cărora le crea un mare disconfort. Vom rezolva aceste lucruri astfel încât imaginea societăţii să fie mult îmbunătăţită“.

JCS-A.M.