Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta îi transmite Romeo Dunca lui Ionuț Popovici, curtat în aceste zile de liberali pentru crearea unor majorități PNL-PMP în Caraș-Severin!

După ce liderul liberalilor cărășeni, Marcel Vela, a avut o primă rundă de negocieri cu Ionuț Popovici, șeful PMP Caraș-Severin, președintele ales al Consiliului Județean, Romeo Dunca, i-a transmis lui Popovici să-și ia adio de la funcția de vicepreședinte al CJ pe care a ocupat-o până acum și pe care ar mai dori-o patru ani. Asta pentru că, în opinia lui Dunca, șeful PMP este apropiat de PSD și PRO România.

„Presiunea dlui Popovici de a obține un post de vicepreședinte nu își are rostul, deoarece acest lucru nu se va întâmpla niciodată cât eu sunt ales președinte. Cunoaștem simpatia acestuia față de stânga lui Mocioalcă și Hurduzeu, dar odată cu alegerea mea la județ a început și schimbarea în esență a acestei administrații și, implicit, a județului Caraș-Severin. A accepta acest lucru și, eventual, coordonarea serviciului de asistență socială tot de către acesta ar însemna că poporul a ieșit la vot degeaba. Nu există presiuni politice de la nivelul CJ în jos și nici măcar o eventuală recomandare chiar a prim ministrului nu ar ajuta la nimic. Așadar, recomand conducerii județene a PMP să nu piardă timpul cu solicitări nerealizabile și să se focuseze pe lupta împotriva stângii în Caraș-Severin, pentru a realiza alianțe cu partidele de dreapta la primării și astfel a se putea trece la munca atât de necesară îmbunătățirii vieții cărășenilor. Țineți minte, domnilor de la PMP, de ce s-a întâmplat în județ cu USR-PLUS și haideți să nu mai umilim încă un partid de dreapta cu gândul la alianța toxică din trecut alături de PSD”, a fost mesajul lui Dunca pentru oamenii lui Băsescu din Caraș-Severin.

JCS-Nina Curița