Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fotbaliștii de la CSM Reșița au pierdut la limită, scor 1-0, partida amicală de sâmbătă, 8 august, cu Ripensia Timișoara! Diferența s-a făcut în minutul 75, portarul Zimmermann a degajat nefericit în Urvantev, mingea strecurându-se apoi în plasă!

„Am luat un gol de cascadorii râsului într-un moment al jocului în care aveam o oarecare superioritate. Avem posesia mingii și am primit acest gol printr-o greșeală individuală. Asta este, la fotbal se mai întâmplă. Situații de gol au fost la ambele porți și consider că a fost un joc bun de pregătire. Cred că suntem bine. În primele 60 de minute cred că am avut un joc bun. Mai avem de lucrat la situațiile de pasă finală și la deciziile pe care le luăm în fața porții. Am avut situații bune de-a marca în care am fi putut scoate mult mai mult. Cred că ne-am atins obiectivele pentru acest joc și le mulțumim celor de la Ripensia că au acceptat să joace cu noi”, a declarat Alex Pelici, antrenorul Reșiței.

Antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu, s-a declarat mulțumit că au existat mai puține probleme defensive la echipa lui: „Am fost mai echilibrați din punct de vedere mental și în al doilea rând am fost mult mai organizați din punct de vedere defensiv. Acest lucru ne dă speranțe pentru viitor. Am fost deranjat de ușurința cu care am primit multe goluri în partidele anterioare și mă bucur că la partida cu Reșița am făcut mai puține greșeli”.

CSM Resita: Cobrea, Lungu, Dudea, Dumitraș, Vădrariu, Breșneni, Danci, Chera, Dat, L. Buș și Ene. Au mai intrat: Zimmermann, Acka, Szijj, Țegle, Găman, Dodoi, Rimowecz și Jivan.

Ripensia UVT: Dobre, A. Macritchi, Tieranu, Lalic, Benea, V. Macritchi, Călin, Stoi, Urvantev, Popovici și Sirbu. Au mai intrat: Mociu, Burdet, Vasilescu, Vasluian, Gladun, Sokovic și Golda.

Următoarea paritidă amicală programată pentru CSM Reșița ar trebui să fie miercuri, cu ASU Poli Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Ripensia/Sebastian Tătaru