Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Evoluția SARS-CoV2 în județul Caraș-Severin, raportată în această dimineață de DSP CS, arată că, deocamdată, modificările sunt foarte mici! Doar un caz a mai fost înregistrat față de ziua precedentă, astfel că numărul persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus este de 82!

Cât privește vindecările, 24 de persoane au fost declarate vindecate în județul Caraș-Severin, respectiv opt la Reșița și 16 la Caransebeș. De asemenea, numărul deceselor a rămas la trei. În acest moment mai sunt internate 44 de persoane, din care o persoană se află la terapie intensivă, 21 sunt internate la Reșița și 22 la Caransebeș. În alte județe se mai află internate două persoane. În autoizolare la domiciliu mai sunt 403 persoane, în ultimele 24 de ore încă 33 de persoane ieșind de sub această măsură preventivă. Se mai află în carantină 205 persoane (majoritatea la Băile Herculane), altele zece ieșind din locațiile unde au fost repartizate și încă șase intrând sub acest protocol în ultimele 24 de ore.

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin precizează că diferența dintre raportările DSP CS și CJCCI este de opt persoane, această diferență provenind de la persoanele intrate în statistica națională de la Timișoara. Este vorba de cele șapte persoane internate și externate încă de la începutul perioadei de criză, când încă nu se tratau pacienți în Caraș-Severin, precum și de încă un deces survenit tot la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

JCS-A.G.