Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Suporterii rosso-nerilor vor face deplasarea în număr mare la Pâncota, pentru a susține echipa CSM Reșița în duelul cu Șoimii Lipova. Partida va avea loc vineri, de la ora 18. CSM Reșița este pe primul loc în clasament, cu 56 de puncte, iar Șoimii Lipova ocupă poziția a II-a cu 54 de puncte.

După acest joc, reșițenii vor mai avea de disputat încă două meciuri: cu ACS Dumbrăvița acasă și cu Industria Galda în deplasare. Cel mai probabil, în primul 11 al echipei antrenate de Leontin Doană vor reveni jucătorii care au lipsit în etapa trecută: Dragoș Săulescu, Dorin Toma și Laurențiu Breșneni. Jucătorii reșițeni vor fi încurajați la această partidă de aproximativ 120 de suporteri.

„Am așteptat cu nerăbdare acest meci. Știm că la acest joc se poate face diferența în lupta pentru promovare și de ceva timp, facem o campanie în oraș pentru a merge cât mai organizați la această partidă. Până acum câteva zile erau anunțați 120-130 de suporteri care vor încuraja CSM Reșița și sperăm ca, la ora meciului, numărul lor să crească. Consider că dacă partida nu s-ar fi jucat vineri și s-ar fi jucat sâmbătă, eram prezenți aproximativ 300 de susținători ai acestei echipe. Cei care vor să facă deplasarea împreună cu noi, ne pot contacta pe rețelele de socializare. Deja va face deplasarea un autocar plin, un microbuz și multe alte mașini particulare. Sperăm să fim 150 de suporteri și ne dorim ca, la finalul meciului, CSM Reșița să facă încă un pas spre promovarea în Liga a II-a”, ne-a declarat Marcel Gușcă, liderul galeriei CSM Reșița.