Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSU Reșița și CSU de Vest Timișoara se întâlnesc miercuri, la Sala Polivalentă.

Etapa a XX-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, aduce față în față două echipe studențești din vestul țării. Handbalistele de la CSU Reșița vin după victoria categorică de sâmbătă, în deplasare cu ASC Corona 2010 Brașov, scor 29-20, și speră să lege două victorii, mai ales că vor evolua pe teren propriu.

„Ne dorim să avem evoluții cât mai bune în retur, pentru ca la final să prindem un loc în prima jumătate a clasamentului. Nu avem un obiectiv în acest sezon, în sensul că nu atacăm pozițiile fruntașe, pentru a promova sau a merge la baraj, ne dorim doar să avem constanță. Important este să avem evoluții bune și să obținem victorii, pentru că doar așa vom progresa și vom forma din nou un nucleu puternic. Nu ne bazăm pe fete experimentate și de valoare, am adus trei fete tinere, chiar o junioară I în lot, dar de la meci la meci ele se integrează în angrenajul echipei și până la urmă sper ca finalul sezonului să ne prindă într-o formă cât mai bună. Astfel încât să ne putem orienta și să vedem ce avem de făcut pentru sezonul următor. Chiar dacă vom rămâne la nivelul unei echipe studențești, noi vrem să contăm în această serie, pentru că așa cum am mai menționat, nu putem emite pretenții atâta timp cât suntem foarte departe de primele locuri, nu neapărat valoric, ci mai ales din punct de vedere al bugetului și al sumelor care se investesc în aceste echipe susținute în principal de primării sau consilii județene. Noi suntem un club sportiv universitar susținut de minister”, a spus prof. Cristian Busuioc, antrenorul echipei feminine de handbal CSU Reșița.

Partida CSU Reșița – CSU de Vest Timișoara are loc miercuri, 7 martie, de la ora 15, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, fiind arbitrată de bihorenii C. Foltic și C. Pipa.