Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa Muncitorul Reșița nu-și mai găsește cadența în Liga I de fotbal în sală. După startul fulminant, cu două victorii ce au propulsat-o chiar în fruntea clasamentului, echipa pregătită de Viorel Lolea și Ion Roman a avut rezultate mai puțin convingătoare.

În etapa a șasea, formația reșițeană a evoluat în deplasare, duminică seara, la Futsal Klub Odorheiu Secuiesc și a fost învinsă cu un categoric 12-3 (7-0).

„Am întâlnit o echipă puternică, spune directorul tehnic Viorel Lolea. Gazdele ne-au luat tare încă din start, era deja 4-0 pentru ei în minutul 3. Noi suferim din cauza lotului subțire, a lipsei jucătorilor pe faza defensivă“.

Cele trei goluri ale echipei reșițene au fost marcate în repriza secundă de Ilaș, Vădrariu și Călin. Muncitorul a rămas cu șase puncte și ocupă poziția a opta în clasament. Reșițenii au fost susținuți și în această deplasare de la Odorheiu Secuiesc de neobositul Florin Boboescu, un adevărat fan, care este alături de sportivi de fiecare dată când are ocazia.

Lotul echipei Muncitorul Reşiţa: Giurcanu, Vădrariu, Ilaș, Bârcean, C. Doană, Costescu, Călin, Mihuțescu, Sturzu, Rarinca, Găină. Următorul meci al formației reșițene este programat duminică, 19 octombrie, de la ora 17, cu United Galați, la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.