Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După egalul de pe teren propriu cu CSU Craiova (1-1), din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, antrenorul Daniel Oprița a apreciat jocul colegilor săi de la Metalul Reșița.

„Din păcate, ca și la Vâlcea, am controlat jocul, am avut ocazii și nu am reușit să câștigăm, a spus Daniel Oprița, cel care asigură interimatul pe banca tehnică a formației Metalul Reșița, după plecarea lui Marian Pană. Îmi doream foarte mult o victorie acasă, cu suporterii lângă noi, și era mult mai frumos dacă am fi câștigat acest meci. Sunt mulțumit de joc, îi felicit pe băieți pentru atitudinea pe care au avut-o, agresivitatea, au respectat totul. Jos pălăria în fața lor. Au construit, au pasat fără frică. Sper să o țină tot așa în continuare. Felicit totodată echipa Craiovei că și-a îndeplinit obiectivul, dar cred că au avut noroc în meciul cu noi.”

gabi-balint

„Mă așteptam la un meci greu, însă nu chiar atât de greu pe cât a fost acesta, a spus la rândul său Gabi Balint, antrenorul echipei CSU Craiova. Reșița și-a dorit foarte mult victoria și foarte bine că a făcut așa, pentru că unii credeau că va fi un meci de vacanță sau că va fi vreo înțelegere. Uite că n-a fost și până în ultimul minut s-a jucat cu mare îndârjire. Într-adevăr, terenul a fost foarte greu pentru a putea construi. Eu le-am spus băieților să joace cu mingi lungi, să scoată tot timpul echipa din spate. Am mizat pe faze fixe, dovadă că am și reușit să marcăm. Păcat de golul primit. Sincer, și eu mi-aș fi dorit să câștig, pentru a avea o victorie, în încercarea de a termina pe primul loc. Până la urmă, rezultatul este meritoriu pentru ambele echipe. Reșița este echipa care a dominat jocul. Îmi pare rău că a fost și un mic incident, dar n-a fost nimic intenționat. Lui Daniel Oprița îi doresc mult succes în continuare. S-a văzut faptul că i-a încurajat pe băieți foarte bine. Meciurile cu Reșița au fost dintre cele mai grele pe care le-am avut în play-off.”