Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a întâlnit marţi cu electoratul din judeţ, în vizitele în teritoriu fiind însoţit de vicepreşedinţii Marcel Vela şi Sorin Frunzăverde.

„Suntem în Caraş-Severin. Suntem la Reşiţa. Azi, 20 mai, se împlinesc 100 de ani de la naşterea lui Corneliu Coposu, un om cu o viaţă grea. Nu a fost liberal dar ne-a arătat tuturor, indiferent de culoarea politică, ce înseamnă puterea moralei, conştiinţei, spiritului. A fost un exemplu.Tot azi, 20 mai, se împlinesc 24 de ani de la primele alegeri democratice din România. Azi trebuia să avem o democraţie sănătoasă. La acele alegeri, am candidat pe listele PNL, undeva într-un judeţ. Am spus că intru în politică pentru scurtă vreme. Şi sunt şi azi. Nu pentru vreo funcţie, niciodată nu am vânat funcţii şi beneficii. Şi voi rămâne în politică până când democraţia şi prosperitatea ajung în fiecare colţ al României europene. Să ştiţi că şi în politică există un Dumnezeu, iar valorile şi principiile trebuie să primeze”, spunea Crin Antonescu în discursul susţinut în faţa sutelor de simpatizanţi PNL, prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a vorbit despre alegerile de duminică, spunând că „vom vota o listă cu europarlamentari care şi-au făcut treaba foarte bine şi niciodată nu au adus deservicii de imagine României. Trebuie să vină la vot toţi cei care votează şi susţin politica de dreapta. Crin Antonescu este preşedintele moral al României, iar în decembrie va fi preşedintele de drept al României şi mă bucur că azi este la Reşiţa“.

Întâlnirea electorală a fost încheiată de vicepreşedintele PNL, Marcel Vela, care a precizat că „Filiala judeţeană a PNL are nevoie de fiecare membru, de fiecare simpatizant. Rezultatul de duminică este important. Crin Antonescu are nevoie de acest rezultat de la europarlamentare pentru alegerile prezidenţiale, iar România are nevoie de Crin Antonescu. Toţi avem nevoie de un preşedinte cu care să ne simţim confortabil”.

Nina Curiţa