Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Muncitorul Voinţa Lupac Reşiţa a învins-o pe concitadina AFCM (Gloria) cu 2-0, în etapa a XIV-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, într-un meci disputat pe stadionul comunal din Lupac. Golurile formaţiei învingătoare au fost marcate de R. Costachi (în minutul 60, din penalty) şi de Săulescu (min. 66).

La finalul partidei, antrenorul formaţiei Muncitorul Reşiţa, Viorel Lolea, era mulţumit de atitudinea elevilor săi: „A fost o victorie muncită, dar se vede o stare de tensiune în cadrul echipei, deoarece am pierdut foarte multe puncte pe final de meci. Am avut un joc la discreţie, din păcate trebuie să avem 8-9 ocazii de gol ca să reuşim să marcăm. Din păcate, pe final am luat un cartonaş roşu foarte uşor acordat şi chiar nu am înţeles pentru ce. Am trăit câteva minute pe final cu emoţii, să nu primim un gol acasă. ţin să felicit echipa pentru atitudine, pentru dăruire şi pentru aşezarea în teren. Sperăm să facem cât mai multe puncte în continuare şi să ajungem cât mai sus în clasament, acolo unde de fapt ne este locul”.

De partea cealaltă, Dănuţ Boltaşiu, antrenorul echipei AFCM Reşiţa, a recunoscut superioritatea adversarilor: „Diferenţa a făcut-o din nou experienţa echipei adverse. Noi am avut ocazii mai clare, dar am ratat, ei la prima ocazie clară au avut un 11 metri acordat cu destulă uşurinţă şi au finalizat. Se putea schimba jocul dacă marcam la acea fază în prima repriză, fiind o echipă tânară, un gol era clar că ne dădea aripi şi puteam să gestionăm mai bine meciul”.